Turvaposti salatun sähköpostin lähettämiseen

Mihin yritys tarvitsee "turvapostia", "salattua sähköpostia" tai "suojattua sähköpostia"? Nämä kaikki tarkoittavat samaa asiaa ja ne mahdollistavat yrityksille turvallisen tavan viestintään.

Sähköpostien sisältö ja yrityksen toimiala vaikuttavat salaamisen tarpeeseen

Miten yritys voi viestiä turvallisesti asiakkaiden kanssa, jos viestit sisältävät salassapidettävää tietoa? Mitä vaatimuksia lainsäädäntö asettaa yritysten viestinnälle?

Useimmat yritykset käsittelevät päivittäin asiakkaiden ja asiakasyritysten tietoja. Suurin osa sähköpostilla tapahtuvasta viestinnästä voidaan hoitaa normaalisti. Suurempaa varovaisuutta ja salausta tarvitaan yleensä, kun viestit sisältävät esim. sopimuksia, yritysten lukuja, raportteja tai hintatietoja.

Jos viestit sisältävät henkilötietoja tai jos lähettäjä toimii sosiaali- ja terveysalalla, asettavat lait sekä EU:n tietosuoja-asetus selkeitä vaatimuksia viestien salaamiselle.

Tarve salaamiselle tulee siis yleensä halusta estää tietojen joutuminen vääriin käsiin tai lakien ja GDPR:n vaatimuksista.

  • henkilötiedot
  • liikesalaisuudet
  • gdpr
  • sähköpostin salaus
  • roskapostin suodatus
  • virustorjunta

Turvaposti - asiakastarinat:

WhiteZone OmaPilvi Turvaposti

OmaPilvi Turvapostin käyttöönotto on helppoa ja se voidaan integroida nykyiseen sähköpostinohjelmaasi. Palvelun avulla lähettämäsi sähköpostit ja asiakkaiden vastaukset ovat salattuja.

Automaattinen salaus varmistaa, että käyttäjä ei voi vahingossa lähettää ennalta määriteltyjä tietoja salaamattomana. Lähettäjä saa myös automaattisen lukukuittauksen vastaanottajalta.

Palvelu toimii WhiteZonen omassa, Suomessa sijaitsevassa palvelinsalissa ja käytössä on nopeat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet. OmaPilvi Turvaposti sisältää sähköpostin salauksen, roskapostin suodatuksen ja virustentorjunnan.

Hanki turvaposti yrityksellesi

Turvapostin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja saat palvelun käyttöösi heti.

Ota yhteyttä!

Edut sinulle

Helppo käyttöönotto

 

Ei vaadi erillisen ohjelman asentamista ja saat sen käyttöösi nopeasti.

Tietoturva

 

Lähetä henkilötietoja ja liikesalaisuuksia sisältävät viestit turvallisesti vastaanottajalle.

Automaattinen

 

Haluamasi sisällöt salataan automaattisesti ja saat vastaanottajalta lukukuittauksen.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

mika.paakkanen@whitezone.fi

Puh. +358 50 461 6422

Jätä yhteydenottopyyntö, soitamme sinulle