WhiteZone Oy on tehnyt yhteistyötä Goodwillerin kanssa sen perustamisesta alkaen. Goodwillerin asiakkuuteen on liittynyt erityisesti verkkotunnusten ylläpito ja hankintapalveluita sekä konsultaatiota ja laitetoimituksia.

Goodwiller?

“Goodwiller Oy sai alkunsa hyvin inhimillisestä ongelmasta – miksi ei ole olemassa tavalliselle ihmiselle soveltuvaa luotettavaa tapaa mitata alkoholia verestä?”

Goodwiller perustettiin vuonna 2013 ja se valmistaa itsediagnostisia testejä kuluttajille. Yrityksen ensimmäinen tuote on Promilless, painetun älyn teknologialla toteutettu promilletesti, jota myydään kotimaassa ja vientimarkkinoilla.

Kilpailevista testereistä Promillessin erottaa Goodwillerin patentoima itsetestaus-toiminto, joka kertoo käyttäjälle sen, että liuska toimii oikein.

Toiminto ilmaisee liuskan toimivuuden käyttäjälle ottaen huomioon mahdollisen väärän säilytyksen, tuotteen elinkaaren päättymisen ja väärät käyttöolosuhteet.

Promilless promilletesti

Tuotteesta valmistetaan erilaisia versioita teollisuuskäyttöön ja kuluttajille, sekä kauppiaiden esillepanoa ajatellen.

B2B-kaupan osalta Goodwiller tarjoaa yrityksille räätälöityjä, heidän väreillään ja logoillaan toteutettuja testejä. Nämä erikoistuotteet ovat suosittuja yrityslahjoina ja kampanjamateriaalina.

Petteri Närä - Goodwiller

Petteri Närä - Goodwiller

Petteri Närä toimii Goodwillerin liiketoiminnan johtajana ja on yksi yrityksen kolmesta perustajasta sekä idean isä.

Hänellä on yli 25 vuoden yrittäjätausta ja laaja kokemus myynnistä, markkinoinnista ja kuluttajakysymyksistä.

Petteri kertoo, että Promillessin tuotekehitystä tehtiin alkuvuosina yhteistyössä VTT:n kanssa Oulussa, sen jälkeen yritys on jatkanut kehitystyötä itsenäisesti. Promillessin tuotanto on Oulussa.

 

Goodwiller Promilless AC Oulu

Asiakkuuden sisältö

”Pitkään jatkunut yhteistyö kertoo siitä, että olemme olleet tyytyväisiä. Arvostamme myös IT-kumppanin paikallisuutta”

Goodwillerin perustamisen aikaan alkanut yhteistyö WhiteZonen kanssa jatkuu edelleen.

Goodwillerin toiminnan laajentuessa ja kansainvälistyessä oli tärkeää huolehtia siitä, että eri maiden yritykseen ja tuotteisiin liittyvät domainit ovat yrityksen hallinnassa.

Goodwillerin yrityksen ja Promilles -tuotteeseen liittyvät domainit varattiin hyvissä ajoin eri maihin, joihin on suunnitteilla laajentumista nyt ja tulevaisuudessa. Näin ehkäistään ns. domainhamstraajien väliinpääsy.

WhiteZone on hoitanut Goodwiller Oy:lle domainien hankinnat, uusinnat, maakohtaisten lisäpalveluiden hankinnan sekä kaikkien domainien nimipalvelut ja domainien ylläpidon.

Tarvittaessa olemme hankkineet Goodwiller Oy:lle tietokoneita ja tarvittaessa konsultoineet IT-asioihin liittyvissä ongelmissa.

Goodwiller - Promilless - Mini

Palvelua on helppo saada kasvotusten ja esimerkiksi tarvittavat laitehuollot ja tilattujen palveluiden toimitukset onnistuvat nopeasti ilman toimitusaikoja.”

Tutustu tarkemmin Goodwilleriin ja Promillessiin

https://goodwiller.fi/

 

https://promilless.fi/

Toimitetut palvelut ja tuotteet

  • verkkotunnuspalvelut
  • henkilökohtaiset tietokoneet
  • it-konsultointi

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?