WhiteZone Oy on toiminut pitkään Esmo-yhtiöiden IT-asiantuntijana. Tilitoimisto- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Esmon asiakkuuden keskeinen osa on turvapostipalvelu.

Esmo-yhtiöt?

“Tilitoimistomme Esmo Economia Oy ja Raahen Tili Oy palvelevat asiakkaita aina Enontekiöltä Utsjoelta Helsinkiin. Tarjoamme taloushallinnon palvelut juuri siinä laajuudessa kuin yrittäjät haluavat.”

Esmo-yhtiöt on tilitoimisto ja asiantuntijapalveluita tarjoava pohjoissuomalainen perheyritys. Vuonna 2012 perustettuun yhtiöön kuuluvat tilitoimistot Esmo Economia Oy ja Raahen Tili Oy sekä koulutus- ja kehittämisorganisaatio Esmo Oy.

Tilitoimistot palvelevat asiakkaita aina Enontekiöltä ja Utsjoelta Helsinkiin ja tarjoavat taloushallinnon palvelut juuri siinä laajuudessa kuin yrittäjät haluavat. Asiakkaiden on mahdollista saada kirjanpito perinteisesti paperisena, osittain tai täysin sähköisenä.

Ketterästi asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja toiveisiin mukautuvat tilitoimistot Oulussa, Haukiputaalla ja Raahessa ovat taloushallintoliiton auktorisoimia tilitoimistoja, mikä on tinkimättömän laadun ja asiantuntemuksen tae.

Esmo - Pasi ja Hanna Kinnunen

Esmo Oy on koulutus- ja kehittämisorganisaatio, joka kehittää suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyä sekä yrittäjien ja henkilöstön osaamista.  Se on erikoistunut erilaisiin yritysjärjestelyihin niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Esimerkiksi yrityskaupat, perustamiset ja erilaiset muut yritysjärjestelyt ovat yksi osa asiantuntijapalveluita. Yrityksen jokainen työntekijä ja yrittäjäpariskunta on mukana päivittäisessä tekemisessä ja tavoitettavissa asiakkaille.

Yhtiöt työllistävät noin 30 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2020 on 2,5 miljoona euroa. Esmo Oy on yritys, jonka arvona on taata laadukasta taloushallinnon asiantuntijuutta asiakaslähtöisesti.

Hanna Kinnunen - Esmo

Hanna Kinnunen - Esmo

Kokemuksistaan Esmon ja WhiteZonen yhteistyöstä meille kertoi Hanna Kinnunen, joka toimii Esmon kehitysjohtajana ja on samalla yrityksen osaomistaja.

Hanna ja Pasi Kinnunen ostivat Esmon vuonna 2014.

Esmo Oy - koulutus

WhiteZonen ja Esmon yhteistyö

”Arvostamme WhiteZonen luotettavuutta – asiat kerrotaan rehellisesti ja avoimesti ja pyritään löytämään asiakkaan kannalta paras ratkaisu”

Pitkä yhteistyömme alkoi jo vuonna 2014 kun Esmo valitsi WhiteZonen IT-asiantuntijakseen.

Hanna kertoo arvostavansa kanssakäymisen helppoutta WhiteZonen kanssa: “Voimme luottaa siihen, että saamme rehellisen mielipiteen ja kaikki vaihtoehdot kerrotaan avoimesti”.

IT-kumppanin paikallisuus on tuonut ketteryyttä palveluun ja helpottanut tavoitettavuutta.

Asioiminen WhiteZonen Helpdeskin kanssa saa Hannalta kehuja. Vastaajalla on heti käsitys Esmon palveluista ja tuotteista ja hän osaa lähteä hoitamaan asiaa tämän pohjalta.

“Helpdeskissä tunnetaan heti asiakkuutemme vaatimukset ja meidän asiakkaana ei tarvitse ohjeistaa tekemistä tai vahtia työn laatua”

 

Esmo - Hanna Kinnunen

“Haluamme keskittyä omaan toimintaamme ja pystymme luottamaan siihen, että annetut tehtävät hoituvat, eikä niitä tarvitse itse miettiä tai nähdä vaivaa niiden vuoksi.”

Turvaposti

Tilitoimistot käsittelevät päivittäin asiakkaiden henkilötietoja, palkkoja sekä yritysten lukuja ja raportteja. Vuonna 2018 voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus GDPR toi mukanaan entistä tarkempia vaatimuksia koskien henkilötietojen käsittelyä.

Näiden vaatimusten pohjalta Esmo lähti etsimään toteutusta, jolla luottamuksellinen viestinvaihto ja tiedostojen lähettäminen asiakkaiden kanssa on mahdollista.

Esmo - Pasi Kinnunen

Ratkaisuna oli WhiteZonen OmaPilvi Turvaposti -palvelu. WhiteZonen omasta, Suomessa sijaitsevasta palvelinsalista tarjottava palvelu sisältää sähköpostin salauksen, roskapostin suodatuksen ja virustentorjunnan.

Hanna kokemuksen mukaan palvelun käyttöönotto oli helppoa ja kaikki on toiminut sen jälkeen hyvin. Palvelun hintaa hän pitää kohtuullisena sen tärkeyteen nähden.

Esmon kokemukset OmaPilvi Turvapostista

Käyttöönotto ei vaatinut ylimääräistä työtä vaan palvelu oli lyhyen asennuksen jälkeen käyttövalmis

Tukipyyntöihin ja muutostarpeisiin on vastattu nopeasti

Automaattinen salaus auttaa jos käyttäjä unohtaa salata jonkin tiedon

“Lähettäjänä en oikeastaan edes huomaa palvelun toimintaa taustalla”

Palvelu on integroitu kätevästi osaksi sähköpostiohjelmaa

 

Lukukuittaus asiakkaan luettua salatun viestin on hyvä ominaisuus

Myös asiakkaat ovat kokeneet palvelun helppokäyttöiseksi ja tarpeelliseksi

Esmo verkossa

Esmo verkkosivut

 

Esmo - Facebook

Toimitetut palvelut ja tuotteet

  • turvaposti
  • toimipisteiden laitekartoitus
  • verkon skannaus

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?