Business College Helsinki on ollut WhiteZonen asiakas jo vuodesta 2007 alkaen. Ohjelmistojen osalta WhiteZone on koko kuluneen ajan toimittanut Business Collegen tarvitsemat Microsoftin lisenssit ja huolehtinut, että aina juuri oikea määrä lisenssejä on ollut käytettävissä ja asiakkaalle parhaimmin soveltuvalla sopimusmallilla.

Business College Helsinki

”Olemme aina saaneet tarvittavan avun emmekä ole jääneet yksin asioiden kanssa”

Business College Helsinki tarjoaa monipuolisia koulutus- ja työelämäpalveluita metropolialueen elinkeinoelämälle.

Business Collegessa kasvaa tulevaisuuden ammattilaisia. Oppilaitos tarjoaa liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi. Alojen perustutkintojen lisäksi tarjoamme ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja esim. valmennusta KLT-tutkintoon.

Business College Helsinki

Business College Helsinki tekee monipuolista yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa tarjoamalla yrityskohtaisia täydennyskoulutuksia, kehittämällä koulutussisältöä yhdessä yritysten kanssa sekä toimimalla aktiivisena hanketoimijana alueellisissa, valtakunnallisissa ja kansainvälisissä kehittämisverkostoissa.

Vahvasti kansainvälinen Business College sijaitsee Helsingin ydinkeskustan läheisyydessä, nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä Pasilassa Messukeskuksen ja kauppakeskus Triplan naapurina.

Pekka Urpilainen - Business College Helsinki

Yhteistyöstä WhiteZonen kanssa kertoi oppilaitoksen järjestelmäasiantuntija Pekka Urpilainen ja hänellä on pitkä kokemus teknisenä asiantuntijana toimimisesta.

Pekan tehtäviin kuuluvat mm. oppilaitoksen ohjelmistojen ja lisenssien, tietokoneiden, tietoliikenneyhteyksien sekä palvelimien hallinta ja ylläpito.

Pekka Urpilainen - Business College Helsinki

Asiakkuus

“Toimiva asiakaspalvelu on keskeinen syy pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme”

Asiakkuuden tärkein osa on oppilaitoksen laajan ohjelmisto-omaisuuden eli ohjelmistolisenssien hallinta. Kun käytössä on suuri määri erilaisia ohjelmistoja, on tärkeää säilyttää kokonaiskäsitys.

 

Lisenssien määrän tulee aina vastata tarvetta. Lisäksi tarpeiden ja ohjelmistojen muuttuessa vaaditaan asiantuntemusta oikeiden tuotteiden valintaan. Pekka kehuukin WhiteZonen asiakaspalvelun toimintaa ja asiantuntemusta muutostilanteissa.

Business College Helsinki on lisäksi saanut WhiteZonelta teknistä asiantuntija-apua pilvipalveluiden hankintaan, käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Tutustu tarkemmin Business College Helsinkiin

Toimitetut palvelut ja tuotteet

  • microsoft 365
  • microsoft power bi
  • Microsoft Cloud App Security
  • Microsoft Intune
  • microsoft azure
  • lisenssien hallinta

Etsiikö yrityksesi samanlaisia palveluita ja tuotteita?