Meiltä saat Microsoft 365 -ympäristön asiantuntijapalvelut

Sopivien M365-lisenssien valinnan ja hankkimisen lisäksi autamme yrityksiä ympäristön suunnittelussa, toteutuksessa, käyttöönotossa ja käytössä.

Microsoft 365 -palveluiden asiantuntemuksemme

Microsoft 365 -lisenssien hankkiminen on yrityksille varsin yksinkertaista: valitset yhden eri vaihtoehdosta, hankit tuotteen ja aloitat käyttämisen.

Mihin siis tarvitset ulkopuolisen yrityksen asiantuntemusta?

Asiantuntijan avulla teet varmasti oikeat tuotevalinnat ja maksat vain tarvitsemistasi ominaisuuksista. Taloudellisen hyödyn lisäksi saat varmuuden käytettävyyden ja tietoturvan oikeasta toteutuksesta.

Microsoft 365 -asiantuntija

Autamme sopivan Microsoft 365 -lisenssin valinnassa

Microsoft 365 Business Premium on lisensseistä kattavin ja valitsemalla sen, työntekijät saavat käyttöönsä kaikki sovellukset ja ominaisuudet. Samalla kyseessä on luonnollisesti myös kallein lisenssi. Jos työntekijä käyttää vain sähköpostia ja satunnaisesti sovellusten selainversioita, riittää hänelle noin 75% halvempi Business Basic -lisenssi. Pelkän sähköpostin käyttämiseen riittää Exchange Online Kiosk.

Myös lisenssien tietoturva- ja laitehallintaominaisuuksissa on eroja. Kaikkien ominaisuuksien tarpeellisuuttaa kannattaa tarkastella aina työntekijän tehtävien ja roolin mukaisesti. Lisenssien määrän kasvaessa valintojen taloudellinen merkitys korostuu.

Myyjälle olisi luonnollisesti kannattavinta pyrkiä myymään aina kallein mahdollinen tuote, riippumatta asiakkaan tarpeista. Pitkäaikaiset lisenssiasiakkuutemme kertovat kuitenkin siitä, että tavoitteenamme on aina asiakkaan etu.

Kerromme selkeästi Microsoft-tuotteiden hinnoittelun yrityksille, oppilaitoksille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja säätiöille

Microsoftin tuotteiden ja lisenssien hinnat vaihtelevat suuresti sen mukaan, onko ostajana yritys, oppilaitos tai voittoa tavoittelematon organisaatio. Kerromme aina avoimesti eri vaihtoehdot ja autamme selvittämään mahdollisuuden saada käyttöön maksuttomia Education- tai Nonprofit-lisenssejä.

Yritysten kohdalla merkittävimmät säästöt saadaan tarpeita vastaavan lisenssin valinnalla. Palveluiden nopean skaalautuvuuden ansiosta maksat vain käyttämistäsi palveluista.

Oppilaitoslisenssit on hinnoiteltu erikseen ja kokonaishintaan vaikuttaa merkittävästi mm. valitut lisenssit sekä henkilökunnan ja opiskelijoiden määrä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävillä oppilaitoksilla on lisäksi mahdollisuus saada ilmaisia Microsoft 365 Education -lisenssejä oppilaille ja opettajille.

Oppilaitosten hankinnat vaativat aina laajemman tarkastelun, koska hankintaan vaikuttavia tekijöitä on paljon. Meillä on useita pitkäaikaisia oppilaitosasiakkaita ja olemme auttaneet heitä saavuttamaan merkittäviäkin taloudellisia säästöjä lisenssienhallintapalvelullamme.

Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, yhdistykset, järjestöt ja säätiöt voivat saada ehdot täyttäessään käyttöönsä ilmaisia Microsoft 365 Nonprofit -lisenssejä. Myös muiden lisenssien osalta heillä on oma hinnoittelunsa. Autamme teitä selvittämään täytättekö ehdot ja valitsemaan sopivat lisenssit.

Tarjoamme käyttöösi ohjelmistolisenssien eli ohjelmisto-omaisuuden hallintapalvelut

Yritykselle on monessa tapauksessa kannattavaa antaa lisenssien hallinta asiantuntijan hoidettavaksi. Tällöin yritys ilmoittaa meille muutostarpeista, esim. uuden työntekijän lisenssien hankkiminen, tarpeettomien lisenssitilausten lopettaminen tai lisenssityypin muuttaminen.

Teemme tarvittavat muutokset asiakkaan puolesta ja yksittäisen lisenssin kohdalla maksat aina vain niiltä päiviltä, joina tuote on ollut käytössä. Tiedotamme myös muutoksista tuotteiden ominaisuuksissa ja ajankohtaisista tietoturvatekijöistä.

Huolehdimme myös käyttäjienhallinnasta

Suurin osan asiakkaistamme on antanut myös käyttäjienhallinnan meidän vastuullemme. Microsoft 365 -hallintakeskuksen avulla pystymme mm. lisäämään ja poistamaan työntekijöiden tunnuksia, määrittelemään käyttöoikeuksia tai palauttamaan unohdetut salasanat.

Käytössäsi on myös Microsoft 365:n sovellusosaaminen

Merkittävä osa-alue asiantuntemuksessamme on yksittäisten sovellusten tuntemus ja osaaminen. Microsoft 365 -ohjelmistopaketin käyttöönotto on varsin yksinkertaista ja sovellukset, kuten Word, Excel tai PowerPoint ovat työntekijöille tuttuja.

Apua kannattaa yleensä pyytää silloin, kun halutaan ottaa sovelluksia ja niiden ominaisuuksia tehokkaaseen käyttöön koko organisaation laajuudella. Vuoden 2020 aikana on etätyön määrä moninkertaistunut ja vaadittavia työkaluja on otettu käyttöön nopealla aikataululla.

Teams, Sharepoint ja OneDrive mahdollistavat sujuvan etätyön, sekä turvallisen tietojen jakamisen. Niiden käyttöönottovaiheessa kannattaa pyytää meiltä apua, jotta toteutuksesta saadaan hyvin toimiva ja helposti ylläpidettävä. Varmistamme myös käyttäjäoikeuksien, tiedostorakenteiden ja tietoturvan kannalta oikeat ratkaisut.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

mika.paakkanen@whitezone.fi

Puh. +358 50 461 6422

Jätä yhteydenottopyyntö, soitamme sinulle