IT-asiantuntijapalvelut

Yrityksesi IT-projektien ja -rutiinien hoitamiseen osaajat meiltä. Autamme projektien hallinnassa sekä verkkojen ja järjestelmien suunnittelussa, toteutuksessa ja ongelmien ratkaisussa.

Tarjoamme yrityksellesi asiantuntija-apua IT-projektien ja -hankkeiden läpiviemiseen. Saat meiltä osaamisen ja resurssit verkkojen ja järjestelmien suunnitteluun ja käyttöönottoon. Autamme järjestelmissäsi olevien vikojen etsimisessä ja ongelmien ratkaisussa.

Meiltä saat apua sekä pidempiin projekteihin että pienempiin toteutuksiin.

Yrityksen IT-ympäristön muutoksiin kannattaa aina ottaa mukaan kokenut asiantuntija. Meillä on kokemusta eri toimialojen vaatimuksien mukaisista toteutuksista. 

  • projektiosaaminen
  • verkot ja järjestelmät
  • ongelmien ratkaisu

IT-asiantuntijapalvelut - asiakastarinat:

Projektiosaaminen

Meillä on osaaminen, kokemus ja työkalut IT-projektien läpiviemiseen. Projektipäällikkömme vastaa projektin sovittujen tavoitteiden, aikataulujen ja resurssien hallinnasta.

ICT-asiatuntijapalvelut - projektiosaaminen

Saat tiedot projektin etenemisestä ajantasaisesti ja voit seurata projektin etenemistä asiakasportaalimme kautta.

Verkot ja järjestelmät

ICT-asiatuntijapalvelut - verkot ja järjestelmät

Asiantuntijamme avulla voit säästää selvää rahaa järjestelmien käyttöönotossa. Oli kyseessä pilvestä hankittava järjestelmä tai OnPremise -asennettava järjestelmä, vaatii se mitoitusta niin kapasiteetin, päätelaitteiden kuin verkkoyhteyksien osalta. Näissä asioissa vankka kokemuksemme ja tietotaito auttavat.

Päivittäinen työskentely edellyttää toimivia ja turvallisia verkkoyhteyksiä. Kauttamme saatte lisääntyvän tietomäärän vaatimat nopeat ja turvalliset tietoliikenneyhteydet ja verkot.

Yritysten tiedot siirtyvät pilveen. Näin ollen käyttäjän kannalta kaiken perusta on luotettavat, käyttötarkoitukseen suunnitellut laitteistot sekä nopeat ja varmasti toimivat tietoliikenneyhteydet.  

Yrityksen verkkoratkaisut ovat monipuolinen kokonaisuus, jossa täytyy ottaa huomioon riittävä kapasiteetti, nopeusvaatimukset, tietoturva sekä vaatimukset yhteyden toimintavarmuudelle.

 

Ongelmien ratkaisu

Asiantuntijamme auttavat, mikäli järjestelmänne tai verkkonne kohtaavat ennalta arvaamattoman ongelman.

Ongelman ollessa kriittinen on aika rahaa. Asiantuntijamme avulla voit säästää merkittävästi aikaa.

ICT-asiantuntijapalvelut ja ongelmien ratkaiseminen

IT-asiantuntijanne

Kun siis tarvitset apua ja asiantuntemusta, ota yhteyttä meihin. Meillä on kokemusta eri toimialojen erityisvaatimuksista. Teemme kanssanne alkukartoituksen, selvitämme muutostarpeet ja etsimme niihin ratkaisut. Käyttöönoton ja opastuksen jälkeen tukipalvelumme ovat käytössäsi jatkossakin, aina tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä!

Edut sinulle

Mukautuvuus

 

Meillä on kokemusta eri toimialoista ja toimintaympäristöistä

Tarvittaessa käytössä

 

Olemme apunasi lyhyissä toimeksiannoissa tai pidemmissä projekteissa.

Voit keskittyä olennaiseen

 

Asiantuntijoidemme avulla saat keskittyä yrityksesi ydintoimintaan.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Petri Lohiniva

Toimitusjohtaja, OmaPilvi -palvelut, sovellukset, hallintapalvelut

petri.lohiniva@whitezone.fi

Puh. +358 50 461 6421

Jätä yhteydenottopyyntö, soitamme sinulle