F-Secure tietoturvapalvelut maksutta 3kk

Varmista yrityksesi tietoturva myös etätyössä

Lisääntynyt etätyö tarkoittaa suurempaa riskiä tietoturvahyökkäyksille, kun hakkerit käyttävät hyväkseen poikkeustilanteita. Haluamme olla tukemassa yritysten toimintaa ja tarjoamme maksutta 3 kk F-Securen kyberturvapalveluja. Tutustu etuun ja hyödynnä se heti.

Kyberturvapalvelu nopeasti käyttöön etätyöpisteissä

Tarjoamme kyberturvapalvelut sekä uudet F-Securen sopimukset veloituksetta 3 kk ajaksi kaikille asiakkaillemme.

Viimeistään nyt liiketoiminnan jatkuvuuden yhdeksi tärkeäksi tekijäksi on noussut tietoturvan varmistaminen.

F-Secure Rapid Detection & Response (RDR)

Tietomurtojen havaitsemiseen ja niihin reagointiin

Tietomurrot yleistyvät kaikenkokoisissa yrityksissä ja ne jäävät usein huomaamatta. Tunkeutuja voi esim. käyttää kalasteltuja salasanoja, systeemityökaluja tai tulla organisaation sisältä, jolloin virustorjunnan on sitä vaikea havaita.

Tietoturvan laajentaminen kyberturvapalveluksi on nyt helppoa ja edullista. Virusten ja haittaohjelmien torjunnan lisäksi ympäristöä monitoroidaan myös mahdollisten tietomurtojen varalta. Oudot tapahtumat verkossa huomataan nopeasti ja tietomurrot saadaan pysäytettyä alkuunsa.

Kyberturvapalvelussa työasemien ja palvelimien sensoreiden tuottaman tiedon ja tekoälyn yhteistyöllä ympäristön tila on jatkuvan tarkkailun alla ja vakavista poikkeamista saadaan hälytykset. Tapauksien tutkinta voi alkaa välittömästi ja ongelmasta saadaan nopeasti kokonaiskäsitys.

F-Securen kyberturvapalvelun avulla etätyöpisteiden ja palvelimien tietoturvapoikkeamia voidaan valvoa keskitetysti ja hälytyksiin voidaan reagoida nopeasti. Virusten ja haittaohjelmien torjunnan lisäksi ympäristöä monitoroidaan myös mahdollisten tietomurtojen varalta.

Mikäli yrityksellä ei vielä ole käytössä PSB-palvelua, se voidaan ottaa nyt käyttöön nopeasti ja helposti.

 

Kampanjaehdot: Edun hyödyntäminen edellyttää F-Secure PSB -asiakkuutta tai sen perustamista G30-ketjun jäsenyrityksessä ja koskee uusia tilauksia.

Kampanja-aika 24.3.-30.6.2020. Palvelu päättyy automaattisesti 3 kk kuluttua aktivointiajankohdasta ellette halua jatkaa sen käyttöä maksullisena versiona.

Hyödynnä etusi!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mika Paakkanen

Partner, Lisenssit ja ohjelmistot, OmaPilvi -palvelut

mika.paakkanen@whitezone.fi

Puh. +358 50 461 6422

Jätä yhteydenottopyyntö, soitamme sinulle